Røst

Røst ligger 100 km fra fastlandet, ytterst i Lofoten. Røstværingene er vant til å ta i mot fiskere og andre besøkende og setter pris på en mulighet til å vise fram den vakre øya si.

Reis til Røst

Flyselskapet Widerøe tar deg hele veien til Røst, enten fra Bodø eller Svolvær lufthavn. Informasjon om rutetider finnes på www.wideroe.no

Den fineste og rimeligste måten å reise til Røst på er med ferga. Reisen tar litt lengre tid, men det gir en mulighet til å roe ned og kjenne på hvor langt ut Røst faktisk ligger. Det er som oftest matservering om bord. Fergerutene varierer fra dag til dag og mellom sommer og vinter, ferga går også til Værøy og Moskenes i Lofoten. Torghatten Nord har informasjon om fergeruter på sine hjemmesider, husk at det er forskjell på sommerruter og vinterruter!

Info om ekstratransport under Querinifesten

Turistinformasjon om Røst er samlet på nettsiden www.opplevrost.no. Velkommen til Røst!

Oversikt over aktiviteter, overnattingssteder og spisesteder.

Kulwants Cafe

Kulwants Cafe serverer tradisjonell kromat og Kulwant som har overtatt Cafeen vil føre videre tradisjonene fra sine forgjengere og supplere med spennende retter fra hans indiske røtter.


Flyplassveien 2, Røst
+47 455 14 552
Webside

Skomværkroa

Koselig pub i hjertet av Tyvsøya.


Tyvsøyveien 16, Røst 8064
+47 926 85 601
Webside

Havly fiskarheim og hotell

Andre etasje i fiskarheimen er nylig oppgradert med nye rom av god standard. Her kan du nyte øyas flotteste utsikt! Fiskarheimen kan tilby kurs- og konferansefasiliteter og har også en familieleilighet for utleie.


Gnr 5 Bnr 10, 8064 Røst
+47 76 09 69 00
Webside

Kaikanten Rorbuer Røst

Velkommen til Kaikanten Rorbuer. Hos oss kan du oppleve alt fra midnattssol, nordlys, ruskevær og havblikk. Rorbuanlegget ligger helt på kaikanten og er du en morgenfugl kan du få med deg utroret av fiskeflåten på vinterstid.


 Tyvsøy, 8064 Røst
 +47 76 30 10 03
Webside

Røst Bryggehotell

Røst Bryggehotell ligger vakkert til helt ute på bryggekanten i Kårøysundet med hav og fjell som nærmeste naboer. Vi bruker mye tid på å lage god norsk hjemmelaget mat, hvor ferske råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter.


 Riksveg 80, 8064 Røst
 +47 76 05 08 00
Webside
post@rostbryggehotell.no

Querini Pub og Restaurant

Mat og drikke, terrasse mot midnattsola, bøker, magasiner og spill m.m.


Klakkenveien 1, Røst 8064
+47 930 07 458
Webside