Middelalderkonsert i Vishellarn

Bli med til Vedøya, et av de mange fuglefjellene i øyriket Røst. Vedøya rommer mange historier og her kan man bla finne «Il Nido», et av skulpturlandskap Nordlands kunstverk av den italienske kunsteneren Lucian Fabro. I Vedøya ligger også «Vishellarn», en grotte som går langt ned i fjellet og som rommer en eiendommelig akustikk. For første gang planlegges det konsert i grotten hvor vi inviterer til stemningsfull vokalmusikk fra middelalderen.

Vi tar forbehold om at konserten kan bli flyttet til et annet sted dersom det ikke lar seg gjøre å gjennomføre i vedøya.

Medvirkende

Vocal art har gjennom mer enn ti år vært nordnorges fremste ensemble for profesjonelle sangere. Ensemblet tilpasses til hvert enkelt prosjekt, men består til daglig av seks sangere bosatt i Salten. Vocal art samarbeider med de store nordnorske kulturinstitusjonene, som NOSO, Nordland Teater, Hamsunsenteret, Bodø Domkirke, Stormen, Musikk i Nordland m fl. De har samarbeidet med Querinioperaen i tre år og deltar også i år under flere arrangement.


 Vishellarn, Vedøya
kl. 20:00

Voksen: 560 NOK
Barn (0-16år): 330 NOK
Prisen inkluderer gebyr.

Varighet konsert + båttur: ca 1,5 – 2 timer
Avgang Røst bryggehotell kl 19:30 – retur fra Vedøya ca 21:00
Med forbehold om endringer
Kapasitet: ca 70 – 80


Foto: Nordland Fylkeskommune / Skulpturlandskap Nordland