Gå til hovedinnhold

Querinis eventyrlige labyrint

Velkommen til nyskrevet vandreteater under Querinifest 2021!

Querinis eventyrlige labyrint vises seks ganger under Querinifest 2021.

For aller første gang kan historien om Pietro Querini oppleves som vandreteater, i en eventyrlig labyrint full av musikk, spenning, humor og tørrfisk.

I grupper får publikum bli med på en eventyrlig og strabasiøs reise i Querinis fotspor,  fra Venezia til Røst og tilbake igjen. Ferden byr på overraskelser, sjøuhyrer, merkelige folk – og fisk. Landeveisrøvere og byllepest herjer i middelalderens Europa.

I labyrinten inngår også musikalske utdrag fra Querinioperaen

Fra Venezia på 1400-tallet. Maleri av Gentile Bellini.

Querinis eventyrlige labyrint er et samarbeid mellom, barneteatergruppa Teaterøya, Querinioperaens venneforening, øymusikant Mikael Rönnberg og andre lokale aktører.

Manus og regi: Siriann Petronella Berdal.

Scenografi: Hege Gundersen

Lydkulisser: Elin Màr Øyen Vister

Labyrinten tar imot publikumsgrupper i Querinihallen både lørdag og søndag under Querinifest 2021 

Kunstner og scenograf Hege Gundersen har sammen med barna i Teaterøya laget kulisser til Querinis eventyrlige labyrint. Barna har blitt inspirert av småkryp og annet de har funnet i fjæra

 

Maskemaker Carlos Brassesco i Venezia har laget lundefuglen Pulcinella, som blir en gjennomgangsfigur i labyrinten

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.