Skip to content

Querinis eventyrlige labyrint

Velkommen til vandreteater under Querinifest 2021!

For aller første gang kan historien om Pietro Querini oppleves som vandreteater, gjennom en fortryllende labyrint full av magi, musikk, sang og tørrfisk.

Små publikumsgrupper får bli med på en eventyrlig og strabasiøs reise, fra Sør-Europa til Røst og tilbake igjen. Det blir en lang ferd med overraskelser, blindveier, det dype hav, merkelige folk – og fisk. Her er det lett å gå seg vill, men frykt ikke!  Er du på ville veier, se etter lundefuglen Pulcinella. Pulcinella vet alltid veien videre.

Velkommen skal du være, heng på og pass opp for sjøsprøyt!

Querinis eventyrlige labyrint er et samarbeid mellom barneteatergruppa Teaterøya, øymusikant Mikael Rönnberg og andre lokale aktører.

Manus og regi: Siriann Petronella Berdal.

Labyrinten tar imot publikumsgrupper i Querinihallen både lørdag og søndag under Querinifest 2021 

Kunstner og scenograf Hege Gundersen har sammen med barna i Teaterøya laget kulisser til Querinis eventyrlige labyrint. Barna har blitt inspirert av småkryp og annet de har funnet i fjæra

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.