Gå til hovedinnhold

Sang utenfor allfarvei

Gratiskonsert med et kor som i år har reist til Røst i stedet for Italia

Tidspunkt: Lørdag 6.august kl 15

Sted: Querini pub og restaurant under markedet

 

Hver sommer siden 2005 har noen av en gjeng korsangere reist med Carl Høgset til Italia på sommerkurs i korsang. Dessverre døde den kjente og kjære dirigenten i 2021, og på grunn av situasjonen i Europa, har det ikke vært avholdt kurs i Italia siden 2019. Kursene i Italia ble organisert av Rosanna Padoin, som i år ville ute å reise igjen med sangen som en bærende del. Totalt 23 amatørsangere ble med på ferden nordover, de kommer fra Bodø, Tønsberg og Oslo.  Micke Rönnberg, kjent øymusikant, og samarbeidspartner med Carl Høgset, grep ideen til gruppeleder Rosanna, og inviterte dem til Røst. Dermed var «Sang utenfor allfarvei» skapt.

Damene har øvd med Micke på Fiskarheimen havly, og satser på å klarne stemmene etter lang sangtørke.

Koret gleder oss til å synge for og med Røstværingene og andre som vil feire Querinis minnerik opphold på Røst i 1432. -Vi storkoser oss på øya, har truffet øyas sagnomsuste gjestfrihet, og har til og med opplevd stort sett godt vær, og vi blir en hel uke, sier Rosanna Padoin

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.