Skip to content

Bacalà - A Fish Out of Water

Norgespremiere under Querinifest: Dokumentarfilm om en ung stjernekokk som utforsker tørrfiskens opprinnelse

Lorenzo Cogo var bare 31 år da restauranten hans, El Coq, fikk en Michelen-stjerne.  Både faren og bestefaren drev restaurant i Vicenza, der tørrrfiskretten Bacalà alla Vicentina er en viktig del av den lokale mattradisjonen.

I dokumentaren «Bacalà – A Fish Out of Water» reiser Lorenzo nordover, helt til Røst for å finne ut hvor tørrfisken kommer fra.

Norgespremiere under Querinifest

Filmen hadde premiere i Vicenza i 2019, og har vært vist på festivaler i Italia. På grunn av koronapandemien har Norgespremieren blitt utsatt til Querinifest 2021.

 

Tid:   Lørdag 31.juli kl 22

Sted: Querinihallen

Billettpris: Gratis

Antallsbegrensing kan forekomme på grunn av smittevernregler.

Les mer

Les mer om Lorenzo Cogo (på engelsk)

Filmen er produsert av produksjonsselskapet Wannaboo

Trailer

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.