Tid: Lørdag 31.juli kl 21.30 (etter trekningen av operalotteriet)
Sted: Querinihallen
Billettpris: Gratis
I dokumentaren «Bacalà – A Fish Out of Water» reiser kokken Lorenzo Cogo nordover for å finne ut hvor tørrfisken kommer fra.
Lorenzo var bare 31 år da restauranten hans, El Coq, fikk en Michelen-stjerne. Både faren og bestefaren drev restaurant i Vicenza, der tørrrfiskretten Bacalà alla Vicentina er en viktig del av den lokale mattradisjonen. Flere røsværinger er sentrale i filmen, som ble tatt opp i 2018
Norgespremiere under Querinifest
Filmen hadde premiere i Vicenza i 2019, og har vært vist på festivaler i Italia. På grunn av koronapandemien har Norgespremieren blitt utsatt til Querinifest 2021.
Velkommen til premierevisning! Før filmen blir det et internettmøte med de italienske filmskaperne i produksjonsselskapet Wannaboo
Les mer
Les mer om Lorenzo Cogo (på engelsk)
Trailer