Gå til hovedinnhold

Norgespremierefest: Bacalà - A Fish Out of Water

Dokumentarfilmen om en italiensk stjernekokk som reiser til tørrfiskens opprinnelsessted vises den for første gang i Norge. Velkommen til premierefest i Querinihallen!

Tid:   Lørdag 31.juli kl 21.30 (etter trekningen av operalotteriet)

Sted: Querinihallen

Billettpris: Gratis

I dokumentaren «Bacalà – A Fish Out of Water» reiser kokken Lorenzo Cogo nordover for å finne ut hvor tørrfisken kommer fra.

Lorenzo var bare 31 år da restauranten hans, El Coq, fikk en Michelen-stjerne.  Både faren og bestefaren drev restaurant i Vicenza, der tørrrfiskretten Bacalà alla Vicentina er en viktig del av den lokale mattradisjonen. Flere røsværinger er sentrale i filmen, som ble tatt opp i 2018

Norgespremiere under Querinifest

Filmen hadde premiere i Vicenza i 2019, og har vært vist på festivaler i Italia. På grunn av koronapandemien har Norgespremieren blitt utsatt til Querinifest 2021.

Velkommen til premierevisning! Før filmen blir det et internettmøte med de italienske filmskaperne i produksjonsselskapet Wannaboo

 

Les mer

Les mer om Lorenzo Cogo (på engelsk)

Trailer

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.