Gå til hovedinnhold Gå til søk

Arsenale Nord i Venezia

En Majestetisk Fremførelse i Arsenale Nord, Venezia

En historisk maritim perle for Querini Opera: Arsenale Nord i Venezia

Denne historiske beliggenheten var en gang et avgjørende skipsverft under Venedigs maritime storhetstid, og kan dateres tilbake til rundt 1200 e.Kr. Det var den største skipsproduksjonsfabrikken i Venezia, og på 1400-tallet var det daglig opptil 2000 arbeidere som jobbet her. Dette var også på Querinis tid, og vi kan knapt tenke oss et mer passende sted å arrangere en opera som handler om hans bemerkelsesverdige reise. I dag fungerer Arsenale Nord som et pulserende senter for kultur, kunst og arkitektur, og det huser prestisjetunge arrangementer som la Biennale di Venezia, hvor verdenskjente kunstverk og arkitektoniske mesterverk stilles ut. Vi blir inspirert av den storslåtte atmosfæren på dette stedet, der Querini en gang vandret rundt, og vi forestiller oss en scenisk opplevelse uten sidestykke, der fisk, musikk og stemning smelter sammen i perfekt harmoni.

Å ha muligheten til å oppleve Querini Opera i Arsenale Nord er en sjelden gave. Dette historiske stedet gir en fantastisk bakgrunn for forestillingen og forsterker den allerede intense atmosfæren. Publikum vil bli omgitt av historiens ånd og fordypt i en verden av kunst og kultur.

Forestillingen vil bli holdt på kveldene den 27., 28. og 29. oktober, og et spesialbygd teater vil være vertskap for denne storslåtte begivenheten. Publikum kan se frem til en unik opplevelse fylt med lidenskapelige opptredener, strålende kostymer og en visuell og lydmessig utsøkt opplevelse.

Tusen takk til

Offentlige partnere

Samarbeidspartnere

Støttespillere

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.